KLANTENSERVICE

VERZENDING EN BETALING

Verzending
Vintastique hecht veel waarde aan klantcontact. Vandaar ook dat wij uw wijnbestellingen zo veel mogelijk met onze eigen koeriersservice bezorgen. Voor de overige bestellingen werken wij samen met DPD. Alle wijnen worden verpakt in de door Vinologix ontworpen dozen. De kans op breuk is daardoor nagenoeg nihil. Wij verzoeken u de wijnbestelling te controleren op breuk in bijzijn van de bezorger. Uw wijnbestelling wordt uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van betaling bezorgd. Indien uw wijnbestelling niet op voorraad is, nemen wij daarover direct contact met u op. 


Verzendkosten bedragen bij een bestelling:
tot € 75,-  verzendkosten zijn  € 7,95
hoger dan  € 75,- worden geen verzendkosten berekend.


U kunt uw bestelling uiteraard ook komen ophalen in ons magazijn. Hiervoor dient u wel een afspraak maken. Wij rekenen vanzelfsprekend geen verzendkosten in geval u de bestelling zelf komt ophalen.

Betaling
U kunt bij Vintastique op 3 manieren betalen, te weten:


1.Betalen met iDeal
Als gebruiker en klant van de Postbank, Fortis, Rabobank, ABN AMRO en SNS bank, kunt u met dit systeem eenvoudig bestellingen afrekenen, via de voor u gebruikelijke manier van internetbankieren. Een eenvoudige, vertrouwde en veilige manier van online betalen.

2.Vooruit betalen
U kunt uw aankoopbedrag ook overmaken via uw bank- of girorekening. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per mail een factuur. Na betaling van de factuur wordt u bestelling zsm afgezonden.

3. Contact bij ophaling aan ons magazijn
Voor speciale verzoeken (express levering) etc. kunt u altijd met ons contact opnemen.
tel 035 577 20 78
email info@vintastique.nl

Copyright © 2010 bij Vintastique - Concept & Design: Anouk Butterlin, Reclamemet.

Technische realisatie: Webcontent, Zaandam