VINTASTIQUE

Piet Hein Nierman is de derde generatie in een familie van Nederlandse wijnkopers. In 1970 vestigde Piet Hein zich als zelfstandig wijnkoper. Zijn ervaring en contacten in de Bordeaux streek helpen hem om toegang te krijgen tot de beste wijnhuizen en chateaux van de streek.
In 1984 begon hij zijn huidige wijnkoperij Vintastique. Hij vertelt met veel passie over zijn vak: "Je kunt je niet specialiseren in wijn in zijn algemeenheid. Onmogelijk! Dus moet je je beperken als je je wilt specialiseren."
Hij heeft dan ook met zorg 'zijn' franse wijngebieden geselecteerd. Het resultaat: Een assortiment aan wijnen waar iedere wijnhandelaar zijn vingers bij aflikt.

Elke wijn staat op zichzelf, elke wijn is een kind - zo uniek - en er bestaan geen tweelingen. Dat maakt het geheel zo fascinerend en verrassend. Zo wordt bij het openen van een nieuwe fles wijn je nieuwsgierigheid telkens weer aangewakkerd. "Mijn klanten zijn ook echte wijnliefhebbers en krijgen een goed advies over welke wijn bij hen past."

De entourage en de brede kennis van de gastheer, gecombineerd met een topcollectie wijnen maken een bezoek aan wijnhuis Vintastique tot een belevenis met een heerlijke afdronk!

Copyright © 2010 bij Vintastique - Concept & Design: Anouk Butterlin, Reclamemet.

Technische realisatie: Webcontent, Zaandam